Concept car

Nee je kijkt niet naar de nieuwe batmobile. Maar waar kijk je dan wel naar ?
Wat je nu voor je ziet is de GYM Concept Car.

Nu ben je nog niet veel wijzer , dus als je wilt weten wat de GYM concept car allemaal inhoud moet je op Verder lezen klikken.

De GYM Concept car , zoals de naam laat uitschijnen brengt een nieuw idee.

Een mobiele gym.

De GYM bestaat uit een 1-persoonscockpit omgeven door een lichtgewicht injectieaangedreven , met magnesiumlegering chassis. Maar dat is niet wat de auto speciaal maakt , wat dat wel is zijn de ingebouwde gym-apparaten.

Om het chassis zit een uit carbonvezel gemaakte carroserie die de auto een vastberaden uiterlijk geeft , dat deels op een WO 2 gevechtsvliegtuig is gebaseerd.

Maar zoals ik al zei wordt het pas echt interessant eenmaal je in de auto zit. De auto wordt aangedreven door een elektrische moter en een batterij. Die batterij kan opgeladen worden door een eenvoudige contactdoos , of door de energie gecreerd door de bestuurder wanneer hij gebruikt maakt van zijn ingebouwde gym-apparaten.

In deze kleine auto zit onder andere een stepmachine , roeimachine , bankpers , een pull-ups simulator , armgewichten , …
Het geeft de bestuurder dus de kans om de bekende sfeer van de gym te ontsnappen en op een unieke manier te trainen , op een privelocatie naar keuze.

Voor de meeste lijkt het idee van een mobiele gym wel belachelijk en gek , maar dat is juist wat concept cars moeten doen. Ze moeten de uitdaging aangaan met de conventionele ideen van transport en moeten een alternatieve oplossing bieden voor verschillende scenario’s.


Advertenties

0 Responses to “Concept car”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: